Vlad Pop (Adi Nartea)

10 Ianuarie 2019, 12:31


	Vlad Pop (Adi Nartea)
VLAD POP
Citeste mai mult despre: serialul Vlad, Adi Nartea,
Data: 10 Ianuarie 2019

Vlad Pop apare de nicăieri cu o avere impresionantă, un talent inegalabil la poker şi jocuri de noroc şi un trecut inexistent. După cum spune Leo: ”Până în urmă cu 4 ani pare să nici nu fi existat”.

Pentru că tocmai aşa este: Vlad Pop este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului ”Rainbow Star”, Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea. Cu ajutorul lui Cezar Cristoloveanu, mentorul său din închisoare, Adrian reuşeşte să își însceneze moartea pentru a evada şi apelează la operaţiile estetice cu scopul de a reveni sub numele şi chipul lui Vlad Pop. 

În timpul detenţiei, Vlad a învăţat că încrederea e o monedă scumpă şi a devenit o persoană mai puternică, care observă şi analizează de două ori tot ce vede în jurul lui. Acum se bucură de libertate sub o noua identitate, iar setea de răzbunare este motorul care îl pune în mişcare.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că sentimentele sale pentru Eliza Stamate - fata care l-a trădat, acum căsătorită cu cel mai bun prieten al lui - sunt la fel de puternice ca acum 12 ani. Împărţit între dragostea pentru Eliza şi dorinţa de răzbunare, Vlad trebuie să ia decizia vieţii lui.

FULLSCREEN
VLAD POP
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO