• Emisiuni
  • VLAD
  • VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online

VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online

VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online

Toți cei care au visat măcar o secundă să devină actori au acum șansa de a dovedi ce pot. Actorii din VLAD îi provoacă pe fani la niște „scheme ca-n filme”.

UPDATE: Am ales câștigătorul! Vezi mai jos cine e!

Fanii serialului VLAD sunt încurajați să dea frâu liber imaginației și să creeze un scurt filmuleț inspirat de cel realizat de actorii lor preferați. Adi Nartea și colegii lui au lansat pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale serialului o provocare video pentru toți cei care folosesc această perioadă pentru a-și descoperi noi pasiuni.

VLAD: Scheme ca-n filme îi provoacă pe români să realizeze, împreună cu prietenii lor, un video similar cu cel făcut de actorii din VLAD. Vezi mai jos!

Pentru a se încrie în concurs, cei interesați trebuie să posteze filmulețul realizat pe propria pagină de Instagram cu hashtagul #vladkombatchallenge și să eticheteze pagina oficială de Instagram a serialului @vlad_serial.

Ce pot câștiga fanii serialului: Premiul concursului constă într-un video cu actorul Adi Nartea, de maximum 10 secunde, pe care câștigătorul îl poate insera în propriul filmuleț. 

UPDATE: Câștigătorul este... Oana NIță. Iată cum a ieșit video-ul ei!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️Oanita⭐️ (@oanita91) on


Pot participa la această provocare toți românii care au împlinit 16 ani, care au un profil activ de Instagram. Citiți regulamentul complet AICI!   

Concursul se derulează în perioada 8-15 mai 2020, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 18 mai, pe pagina de Instagram a serialului VLAD.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni