VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online


	VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online
Citeste mai mult despre: Vlad, scheme ca-n filme, serial Vlad,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 08 Mai 2020

Toți cei care au visat măcar o secundă să devină actori au acum șansa de a dovedi ce pot. Actorii din VLAD îi provoacă pe fani la niște „scheme ca-n filme”.

UPDATE: Am ales câștigătorul! Vezi mai jos cine e!

Fanii serialului VLAD sunt încurajați să dea frâu liber imaginației și să creeze un scurt filmuleț inspirat de cel realizat de actorii lor preferați. Adi Nartea și colegii lui au lansat pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale serialului o provocare video pentru toți cei care folosesc această perioadă pentru a-și descoperi noi pasiuni.

VLAD: Scheme ca-n filme îi provoacă pe români să realizeze, împreună cu prietenii lor, un video similar cu cel făcut de actorii din VLAD. Vezi mai jos!

Pentru a se încrie în concurs, cei interesați trebuie să posteze filmulețul realizat pe propria pagină de Instagram cu hashtagul #vladkombatchallenge și să eticheteze pagina oficială de Instagram a serialului @vlad_serial.

Ce pot câștiga fanii serialului: Premiul concursului constă într-un video cu actorul Adi Nartea, de maximum 10 secunde, pe care câștigătorul îl poate insera în propriul filmuleț. 

UPDATE: Câștigătorul este... Oana NIță. Iată cum a ieșit video-ul ei!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️Oanita⭐️ (@oanita91) on


Pot participa la această provocare toți românii care au împlinit 16 ani, care au un profil activ de Instagram. Citiți regulamentul complet AICI!   

Concursul se derulează în perioada 8-15 mai 2020, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 18 mai, pe pagina de Instagram a serialului VLAD.

FULLSCREEN
VLAD: Scheme ca-n filme! Actorii serialului își provoacă fanii în mediul online
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies