• Emisiuni
  • VLAD
  • VLADAY CONCURS. Răspunde la întrebarea "Ce ar face personajul tău favorit în izolare" și poți câștiga un super premiu

VLADAY CONCURS. Răspunde la întrebarea "Ce ar face personajul tău favorit în izolare" și poți câștiga un super premiu

VLADAY CONCURS. Răspunde la întrebarea "Ce ar face personajul tău favorit în izolare" și poți câștiga un super premiu

Dacă e luni, e vladay. Cu această ocazie, noi vă provocăm la un super concurs ce se va desfășura pe pagina oficială de Instagram a serialului VLAD, începând cu ora 20:30. 

În această seară, de la 20:30, Anghel Damian, scenaristul serialului, va face împreună cu actorii din VLAD un excercițiu de imaginație la care îi invită și pe fanii care urmăresc serialul să participe. Tot ce trebuie să facă este să răspundă la întrebarea: "Ce ar face personajul tău favorit în izolare?"

V-ați gândit cum ar fi dacă scenariul ar integra și această perioadă dificilă prin care trecem? Cum și-ar umple timpul personajele, ce planuri ar pune la cale și cum s-ar descurca ele? Ei bine, vă provocăm pe voi, fanii serialului, să intrați în jocul nostru și să ne spuneți care este propria versiune de acțiune pentru personajul vostru favorit. 

Așteptăm răspunsurile voastre la întrebarea "Ce ar face personajul tău favorit în izolare" în comentariile din LIVE-ul ce va avea loc în această seară, de la 20:30, pe contul de Instagram @vlad_serial. Desemnarea câștigătorului se va face în funcție de creativitatea răspunsurilor/comentariilor individuale înscrise în concurs. 

Premiul concursului constă într-o sesiune de Instagram LIVE cu Adi Nartea. Sesiunea va dura 10 minute și poate avea loc în perioada 5 – 15 mai 2020 pe contul de Instagram a actorului Adi Nartea. Data și ora vor fi comunicate exclusiv câștigătorului desemnat. Premiul nu va putea fi schimbat cu o valoare în bani sau alte produse ori servicii.  

Citește regulamentul concursului AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni