• PRO TV
  • Wow! Ce sexy sunt Alina si Criss la filmarile genericului de final pentru "Pariu cu viata". Afla primul si ce povesti aduce noul sezon

Wow! Ce sexy sunt Alina si Criss la filmarile genericului de final pentru "Pariu cu viata". Afla primul si ce povesti aduce noul sezon

Wow! Ce sexy sunt Alina si Criss la filmarile genericului de final pentru "Pariu cu viata". Afla primul si ce povesti aduce noul sezon

Mai sexy si mai indragostiti ca niciodata, entuziasti si plini de energie, tinerii din LaLa Band se intorc in sezonul 4 din "Pariu cu viata" din 13 martie, in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV.

Tinerii au filmat secvente incendiare pentru noul generic de final din "Pariu cu viata", realizat pe versurile piesei "One Wish", scrise de Ionut Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul trupei.

Tinute indraznete si atitudine provocatoare, coregrafie spectaculoasa si o locatie care suceste mintile, tinerii din LaLa Band apar in noul generic de final in ipostaze sexy asa cum telespectatorii nu i-au mai vazut pana acum.



"Filmarile au avut loc la service-ul BMW, printre masini si au decurs asa cum ne asteptam. Coregrafia realizata de Vica ni s-a potrivit de minune, iar cadrele vor fi unele incitante. Am filmat in jur de 7 ore, timp in care am intrat in rolul unor fete care lucreaza la un garaj auto, asa ca vestimentatia a fost una casual, dar sexy, atat cat sa atraga privirile baietilor din LaLa", spune Alina Eremia.

"Acum, la al patrulea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti. Ne-a placut la nebunie atmosfera creata la filmarile din garaj pentru genericul de final, piesa ii apartine lui Ionut Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul trupei, ne place foarte mult si ne reprezinta", spun Criss si Vlad.



In ceea ce priveste actiunea noului sezon din "Pariu cu viata" , ce va fi difuzat din 13 martie, in fiecare miercuri de la 21:30 la ProTV, Ruxandra Ion, producatorul general, dezvaluie:

"Cel mai important lucru din sezonul 4 pe care ar trebui sa il stie fanii este faptul ca timpul a trecut si copiii au crescut. Asa ca povestile au ajuns la un alt nivel de maturitate, dar sunt ca si pana acum inspirate din viata. Vor gasi scene mai sexi, mai dure, dar si mult romance si comedie, iubire, prima iubire, consumul de droguri, relatia parinti-adolescenti, dar si multe altele pe care va las sa le descoperiti singuri".

Lala Band - One Wish / noul generic de final

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni