• Emisiuni
  • VLAD
  • „V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!” De la 20:30, super producția VLAD ajunge la final

„V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!” De la 20:30, super producția VLAD ajunge la final

„V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!” De la 20:30, super producția VLAD ajunge la final

Au trecut peste 3 ani de când am făcut cunoștință cu Vlad, cel care a venit să se răzbune. Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept. 

Mai puternic, mai atent la oamenii care-l înconjurau și mai hotărât ca niciodată să lase adevărul la iveală, Vlad a trecut prin toate trăirile care s-au aflat în calea planului pe care l-a pregătit. Astăzi, de la 20:30, totul se plătește! 

Cel care i-a plâns moartea, care a trăit toată viața cu întrebări despre acea noapte a furtului de la cazino și care nu s-a oprit din cercetarea adevărului, Răzvan, a făcut pași mari înspre a afla dacă Vlad este nimeni altul decât fratele său, Adrian. Diseară, într-o confruntare dureroasă în cadrul familiei Anuței, Vlad le va spune mamei și fratelui: ”V-am făcut numai rău. O să se termine rapid, promit”. Ce va duce la această declarație, cu lacrimi în ochi, aflăm în câteva ore. 

Toteanu l-a capturat pe Macri la sfârșitul episodului trecut, așa că acum se va folosi de acesta pentru a-și îndeplini visul: „Vreau doar să mă întâlnesc cu Anuței, să-l privesc în ohi și să-i spun: Adriane, gata!”. Chiar dacă planul lui va părea că decurge bine, sfârșitul acestei discuții va fi unul surprinzător, ducând la o alianță neașteptată. 

Delia are și ea un plan de dus la sfârșit, iar pentru asta este dispusă să facă orice, inclusiv un ultim armistițiu cu Iordache. Dacă el va fi de acord ca ea să conducă întreaga afacere cu petrol, ea va accepta să îi faciliteze întâlnirea cu un om pe care acesta vrea să se răzbune. Despre cine este vorba și cum se va termina relația interzisă de dragoste dintre cei doi? 

Acolo unde a început totul, se va sfârși întreaga poveste! Cum va face Vlad să îi aducă la un loc pe Ștefan, Leo și Eliza? Și mai ales ce le va spune acesta oamenilor care au făcut ca viața lui simplă și liniștită să devină un coșmar încărcat de răzbunări și lupte aflate la limita morții, vom afla în scurt timp. 

Au mai rămas doar câteva ore. La 20:30, VLAD ajunge la final. E momentul mult așteptat ca toată lumea să afle adevărul, ca toți cei care au greșit să plătească, unii chiar cu viața. Cine va face față confruntărilor și cine va pierde lupta? Nu ratați ultimul episod al super producției VLAD!

VLAD – La final, totul se plătește. 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni